Even voorstellen… Coen Nuijten

In november 2018 heeft STOOM Coen Nuijten verwelkomd als bestuurslid. Hij zal zich gaan bezighouden met de doorontwikkeling van het model en (advisering over) de toepassing ervan.

Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.


Beste mensen,

Sinds november 2018 mag ik deel uit maken van het bestuur van het netwerk STOOM. Voor een aantal van jullie een bekend gezicht, voor anderen nog niet. Daarom stel ik me even voor:

Mijn naam is Coen Nuijten, 56 jaar. Al jaren werkzaam in verschillende gemeenten. Op dit moment ben ik concerncontroller in de gemeente Steenbergen. Daar hou ik me onder andere bezig met het kwaliteitsmanagement. Uiteraard gebruiken we daarvoor het OO model. Het model ken ik goed. Voorzien van een uitstekende opleiding van Helga en Peter pas ik het model dagelijks toe. Het zit dan ook zo’n beetje in de haarvaten. Als (lead)auditor heb ik veel audits gedaan. Onder andere in Etten-Leur, Schouwen-Duiveland, Nunspeet en Lochem.
Net zoals elk model vraagt ook het OO model om onderhoud. De wereld om ons heen verandert steeds meer en steeds sneller. Het is dan ook een prachtige uitdaging om te kijken of we het model mee kunnen laten bewegen met deze veranderingen. Kortere doorlooptijden en meer focus op de resultaten. Waarbij het model vooral het gesprek ondersteunt. Daarmee heb ik al prima ervaringen opgedaan.
Ik heb er zin in en zie er naar uit om jullie te ontmoeten op een van de volgende bijeenkomsten!

Groetjes,
Coen