Even voorstellen… Esther Klaassen

In april 2018 heeft STOOM Esther Klaassen verwelkomt als bestuurslid. Zij zal zich gaan bezighouden met marketing en communicatie. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Beste auditors, opdrachtgevers, lezer,
 
Sommigen van jullie kennen mij misschien nog als (lead-)auditor of als projectleider kwaliteitszorg van de gemeente Deventer. Inmiddels werk ik al een paar jaar als bestuurssecretaris voor VSNON, een organisatie van vrijescholen, en heb een eigen bedrijf op het gebied van training, coaching en mediation. Het overheidsontwikkelmodel heeft echter nog altijd mijn warme belangstelling. Ik zet mij graag samen met opdrachtgevers, teams en professionele auditoren in voor verbetering van de effectiviteit van de organisatie, de samenwerking en de interne processen. Want het kan altijd beter of leuker en stilstand is achteruitgang. Het OO-model heeft zijn sporen verdient en zou wat mij betreft vaker toegepast mogen worden. Om dan als bestuurslid te werken aan een nieuwe wind voor het OO-model is iets wat mij op het lijf geschreven is en waar ik wel warm voor loop. Jullie hopelijk ook! We treffen elkaar misschien binnenkort een keer bij de jaarlijkse STOOM conferentie of bij de bijscholingsdag. Graag tot ziens!
 
ir. Esther Klaassen – van der Kruk