Nieuws

Terugblik op de netwerkbijeenkomst met als thema Omgevingswet en Organisatie Ontwikkelmodel

Terugblik op de netwerkbijeenkomst met als thema Omgevingswet en Organisatie Ontwikkelmodel

De goed bezochte netwerkbijeenkomst stond in het teken van de doorontwikkeling van het OverheidsOntwikkelmodel en een nieuwe toepassing: de Quick...

Netwerkbijeenkomst Flip the Model

Terugblik netwerkbijeenkomst

Een terugblik op de netwerkbijeenkomst van 22 maart 2019 in Zaltbommel.

Overheidsontwikkeling ondersteund

Op dit moment voeren adviseurs en auditoren van het netwerk STOOM drie ontwikkelingstrajecten uit, voor twee gemeentes en een gemeenschappelijke regeling.

Helaas… het jaarcongres 7 mei 2019 is afgelast

Wegens onvoldoende belangstelling heeft het bestuur van STOOM besloten het congres af te gelasten. In het najaar willen we het...

Flip the Model, netwerkbijeenkomst op 22 maart 2019

Benieuwd naar het vernieuwde ontwerp van het OO-model en wat het jou te bieden heeft? Verdiepen, sparren en bijdragen? Kom naar de netwerkbijeenkomst Flip the Model op vrijdag 22 maart 2019! Interessant voor auditoren, kwaliteitsmedewerkers, managers, leden van bestuur en directie.

Introductieworkshop

Het bestuur van STOOM ontwikkelt op dit moment voor kwaliteitsmedewerkers en managers die (willen) werken met het OO-model een introductieworkshop: in een halve dag kennismaken met het model en alle ins en outs over de doorontwikkeling.

Conferentie

Het spel rond de omgevingswet" heet de conferentie die STOOM in het voorjaar van 2019 organiseert in samenwerking met de Bestuursacademie. Een conferentie voor leden en niet-leden.

Even voorstellen… Coen Nuijten

In november 2018 heeft STOOM Coen Nuijten verwelkomd als bestuurslid. Hij zal zich gaan bezighouden met de doorontwikkeling van het model en (advisering over) de toepassing ervan. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Even voorstellen… Esther Klaassen

In april 2018 heeft STOOM Esther Klaassen verwelkomt als bestuurslid. Zij zal zich gaan bezighouden met marketing en communicatie. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

1 2