Opleiding en training

Heb je interesse om meer te weten over de overheidsontwikkelcyclus (OO-cyclus)? Je kunt deelnemen aan:

  • de leergang werken met de OO-cyclus
  • de meerdaagse opleiding tot OO-auditor
  • de training voor hercertificering voor opgeleide auditoren

STOOM ontwikkelt op dit moment samen met SEP een aantal e-learningmodules, de ‘kennismaking met de overheidsontwikkelcyclus’ is inmiddels beschikbaar.

Hercertificering auditoren


Ben je opgeleid als auditor Overheidsontwikkelmodel en wil je het certificaat voor een periode van drie jaar verlengen of je kennis over de OO-cyclus opfrissen?

Neem contact met ons op als je interesse hebt in de bijscholingsdag van netwerk STOOM. Op het moment dat er voldoende belangstelling is gaan we in overleg met de inschrijvers over een datum en afhankelijk van de omstandigheden en COVID-maatregelen de vorm en plek.

Doelgroep

Diegenen die de auditorenopleiding Overheidsontwikkelmodel van de Bestuursacademie met goed gevolg hebben afgesloten en die na 1 januari 2020 geen audit meer hebben uitgevoerd.

Inhoud van de bijscholing

  • Ontwikkelingen rond de overheidsontwikkelcyclus
  • Toepassingen van de ontwikkelcyclus bij overheidsorganisaties
  • Laatste ontwikkelingen rond auditing
  • Implementatie van auditing in de organisatie

Werkwijze

Door middel van korte inleidingen en het behandelen van casuïstiek worden de bovengenoemde thema’s behandeld. Na de bijscholingsdag voer je een verkorte audit uit, waarin je de opgedane kennis toepast. Op een nader tijdstip verdedig je het verslag van de verkorte audit. Als je aan de eisen voor hercertificering hebt voldaan, ontvang je een auditcertificaat dat weer geldig is voor een periode van drie jaar.

Kosten

Leden Netwerk STOOM € 395,–
Niet-leden € 495,–
Deze kosten zijn inclusief materialen en lunch en exclusief btw.

Informatie en inschrijven

Wil je meer informatie ga dan naar de contactpagina en vul het contactformulier in of stuur een mail naar evenementen@netwerkoverheidsontwikkelmodel.nl.