Over netwerk STOOM

Stichting Netwerk STOOM is een stichting zonder winstoogmerk en in het voorjaar van 2016 opgericht door Helga Witjes en Peter Ritzen.

Doel van de stichting is de Overheidsontwikkelcyclus in stand houden en doorontwikkelen ten behoeve van de kwaliteit van de Nederlandse overheid.

Het bestuur van STOOM bestaat uit zes leden. We hebben ook ambassadeurs die de toepassing van de OO-cyclus mede uitdragen.

Het netwerk STOOM bestaat uit leden vanuit overheid en bedrijfsleven met een brede achtergrond van onderzoek, audit en organisatie-ontwikkeling. Zowel personen als bedrijven kunnen lid worden.

Je ziet op onderstaande foto (van links naar rechts) op de achterste rij: Peter Ritzen (secretaris), Andres van den Berge (ambassadeur), Theo Hupse en op de voorste rij: Esther Klaassen, Mariël de Vries (penningmeester) en Helga Witjes (voorzitter). Andres heeft inmiddels wegens drukke werkzaamheden zijn bestuurstaken overgedragen. Bestuurslid Coen Nuijten en ons nieuwste bestuurslid Bas de Vries staan niet op de foto. Als we weer fysiek bij elkaar komen, maken we natuurlijk een nieuwe groepsfoto. Nieuwsgierig naar Coen en Bas? Zij stellen zich elders op de site aan u voor.