Over netwerk STOOM

Stichting Netwerk STOOM is een stichting zonder winstoogmerk en in het voorjaar van 2016 opgericht door Helga Witjes en Peter Ritzen.

Doel van de stichting is de Overheidsontwikkelcyclus in stand houden en doorontwikkelen ten behoeve van de kwaliteit van de Nederlandse overheid.

Het bestuur van STOOM bestaat uit zes leden. We hebben ook ambassadeurs die de toepassing van de OO-cyclus mede uitdragen.

Het netwerk STOOM bestaat uit leden vanuit overheid en bedrijfsleven met een brede achtergrond van onderzoek, audit en organisatie-ontwikkeling. Zowel personen als bedrijven kunnen lid worden.

Je ziet op onderstaande foto (van links naar rechts): The Hupse, Esther Klaassen, Coen Nuijten, Mariël de Vries, Peter Ritzen (secretaris) en Helga Witjes (voorzitter). Andres heeft inmiddels wegens drukke werkzaamheden zijn bestuurstaken overgedragen. Ons nieuwste bestuurslid Bas de Vries staat niet op de foto. Als we weer fysiek bij elkaar komen, maken we natuurlijk een nieuwe groepsfoto. Nieuwsgierig naar Bas? Kijk dan bij het nieuwsbericht waar hij zichzelf voorstelt.