Even voorstellen… Bas de Vries

In 2021 heeft STOOM Bas de Vries verwelkomd als bestuurslid. Hij zal zich gaan bezighouden met de doorontwikkeling van het model en een verdere digitalisering in de vorm van onder andere de leermodules in SEP.

Hieronder stelt hij zich voor:

Hallo allemaal!

Sinds mei 2021 maak ik deel uit van het bestuur van STOOM. Voor een groot deel van jullie waarschijnlijk een onbekend gezicht. Daarom toch even een korte voorstelling:

Ik ben Bas de Vries, 26 jaar en woon in Nijmegen met mijn vriendin. Ik werk momenteel als Business Analyst bij PACCAR (het moederbedrijf van DAF) in Eindhoven. Ik ben daar onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen van afdelingen als Sales en Asset management, maar vooral als Scrum-master en ondersteuner voor een groot project.

Ik ben vooral bekend met de OO-cyclus door het ondersteunen van de audit van de gemeente Olst-Wijhe in 2017, waar ik als student meeging. De ervaring die ik daar op deed hebben me enthousiast gemaakt voor de ontwikkelcyclus en STOOM. Toen ik in 2021 dus de vraag kreeg of ik me actief wou gaan inzetten voor STOOM, was het voor mij een makkelijke vraag.

Ik zie er naar uit om STOOM en de ontwikkelcyclus verder te ontwikkelen in deze snel veranderende tijden en verheug me om iedereen te ontmoeten op bijeenkomsten!

Groetjes,

Bas de Vries